Verenigd Ziekenvervoer Meetjesland

Rolstoelvervoer VZM Eeklo

Wij zijn 24/24 en 7/7 bereikbaar om uw vervoer te verzorgen.
Bel ons op 09 377 74 44 of vraag online uw vervoer aan.

Hebt u comfortabel en veilig vervoer nodig?
Vervoer aanvraag
 

Verenigd Ziekenvervoer Meetjesland

comfortabel & veilig vervoer

Nood aan ziekenvervoer?
09 377 74 44 of vraag hier aan
 

Rolstoeltaxi

Laat u dankzij de rolstoeltaxi van VZM brengen waar u maar wil. Rolstoeltaxi is er niet enkel en alleen voor het vervoer van en naar een ziekenhuis, zorginstelling of andere.  U kan ook altijd beroep op ons doen voor een avondje uit of een familiebezoek, enzomeer.

 

Bent u minder mobiel? Dan brengt Verenigd Ziekenvervoer Meetjesland u in een rolstoel naar uw bestemming. VZM beschikt over verschillende voertuigen die tot 4 rolstoelen kunnen meenemen. Met een liftsysteem tillen we de rolstoel in de auto en we maken hem veilig vast. Zo kan u van vertrek tot aankomst in uw rolwagen blijven zitten, wat zeer comfortabel is. Bovendien brengen onze mensen u bij aankomst naar de juiste dienst en zorgen ze dat u in goede handen bent.

Zelf geen rolstoel?  Geen nood, VZM heeft verschillende eigen rolstoelen die gebruikt kunnen worden tijdens het vervoer, gelieve dit bij uw aanvraag mee te delen zodat wij beide niet voor verrassingen komen staan. Als u zelf geen rolstoel hebt maar er toch één wenst, dan kan u er één van ons gebruiken.

Een rolstoeltaxi aanvragen?

Bel ons op 09 377 74 44 of vraag online vervoer aan