Verenigd Ziekenvervoer Meetjesland

Het Loodswezen - Vervoer

Wij zijn 24/24 en 7/7 bereikbaar om uw vervoer te verzorgen.
Bel ons op 09 377 74 44 of vraag online uw vervoer aan.

Hebt u comfortabel en veilig vervoer nodig?
Vervoer aanvraag
 

Verenigd Ziekenvervoer Meetjesland

comfortabel & veilig vervoer

Nood aan ziekenvervoer?
09 377 74 44 of vraag hier aan
 

Loodswezen vervoer

Verenigd Ziekenvervoer Meetjesland rijdt ook voor het loodswezen. Dit houdt in dat wij de loodsen van het loodshuis naar het schip brengen en omgekeerd. VZM Eeklo staat garant voor een constante, betrouwbare link tussen de geprefereerde locatie en uw bedrijf.

Dit kan ook voor uw bedrijf of organisatie aangevraagd worden.

 

loodswezen app

Milieuvriendelijk vervoer

Het Vlaams LOODSWEZEN vond het belangrijk om inspanningen te leveren voor het milieu. Daarom kozen we voor hybride wagens en komen we op deze manier tegemoet aan hun/onze bezorgdheid. Deze nieuwe wagens stoten gemiddeld heel wat minder CO2 uit en door deze keuze is ook het brandstofverbruik verder gereduceerd. Terwijl het goederentransport via vrachtwagens in de haven van Gent sterk daalde, ten voordele van de binnenvaart, draagt het Vlaams LOODSWEZEN op deze wijze haar steentje bij. 

Daarenboven wordt voor het loodsentransport gewerkt met een volgeautomatiseerde sturing en registratie op basis van de nieuwe LISapp (Loodswezen Informatie Systeem). Dankzij deze applicatie kunnen de nodige gegevens snel en eenvoudig uitgewisseld worden vanaf een smartphone. (Zie foto hiernaast)

VZM Eeklo kiest voor hybride

Ook bedrijfsvervoer nodig?

Aarzel niet en contacteer ons via 09 377 74 44 of vraag online vervoer aan